Свиняча шия з журавлинним соусом


Опубликованно 07.07.2018 15:30

Свиняча шия з журавлинним соусом

Свиняча шия з журавлинним соусом — ніжне м'ясо в кисло-солодкому соусі. Чудове поєднання смаків і ароматів. Свинина виходить соковитою і підсмаженою одночасно. Спробуйте це страва обов'язково! Інгредієнти: Свиняча шия 2 шматочка Олія рослинна 2 столових ложки Борошно пшеничне 3-4 столові ложки Варення журавлинне (до м'яса) 3-4 столові ложки Бульйон курячий 150 мілілітрів Перець за смаком Коріандр за смаком Сіль за смаком Соєвий соус за смаком Цукор за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, лопатка, тарілка. Приготування: Крок 1: м'ясо обвалюють у борошні.

Чорний перець розімніть в ступці з коріандром і натріть спеціями м'ясо. Посоліть свинину. Обваляйте шматочки свинячої шиї в борошні гарненько. Крок 2: смажимо м'ясо.

Розігрійте в глибокій сковороді рослинне масло і покласти в нього шматочки свинини. Обсмажте до золотистого кольору з обох сторін. Крок 3: готуємо соус.

Додайте бульйон і продовжуйте тушкувати до готовності м'яса.

Додайте журавлинне варення і продовжуйте готувати, поки соус не стане густим. В кінці додайте за смаком соєвий соус і цукор (але це не обов'язково, тільки якщо вважаєте за потрібне). Крок 4: подаємо свинячу шию з журавлинним соусом.

Свиняча шия з журавлинним соусом — це просте і в той же час досить вишукане повсякденна страва. Подавайте його з вареної або запеченої картоплею та салатом із свіжих овочів.Приємного апетиту!



Категория: Новости