Борщ


Опубликованно 08.07.2018 03:50

Борщ

Борщ. Рецептів цього популярного супу безліч. Його подають гарячим і холодним, м'ясним і рибним, але його головним компонентом завжди залишається буряк. Думка про те, в якій країні придуманий був борщ розходяться, хтось стверджує, що цей суп родом з Росії і України, хтось вважає, що вперше його приготували на Середземномор'ї, безперечно, одне — борщ однаково популярний і улюблений в багатьох країнах. Свіжі і варені овочі, в поєднанні з буряковим відваром або джерельною водою і навіть з кислим молоком або кефіром, дають неповторний смак і аромат цього корисного і дуже красивому супу. Наш відео-рецепт допоможе вам приготувати борщ дуже швидко, впевнені такий суп обов'язково доведеться вам до смаку, а в жаркий літній день не забудьте додати в нього пару шматочків льоду. Інгредієнти: Вода 1 літр Буряк варена 500 гр. Картопля відварна 2 шт. 4 шт. огірки Яйце відварене круто 5 шт. Редис 6 шт. Ковбаса 400 гр. Кріп 10 гр. Зелений лук 10 гр. Оцет яблучний 1 ст. ложка Лимон (сік) 1 шт. Цукор-3 ч. ложки Сіль за смаком за смаком Перець чорний мелений за смаком Гірчиця за смаком Хрін за смаком Сметана 100 гр.

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

миска, ніж, ложка, дошка, терка, Приготування:

Крок 1.

Відварити картоплю і нарізати кубиками, круто зварені яйця натерти на дрібній тертці, овочі і ковбасу нарізати соломкою. Дрібно нарізати кріп і зелений лук. Натерти відварну буряк. Крок 2.

У натертий буряк налити 1 літр мінеральної води, додати сіль, цукор, мелений чорний перець, оцет і лимонний сік, довести маринад до смаку. Крок 3.

У тарілку налити два ополоника бурякового маринаду, викласти в однакових пропорціях картопля, огірки, яйце, редис, ковбасу, кріп і зелена цибуля. Крок 4.

За бажанням додати сіль, мелений перець, хрін, гірчицю. Подавати зі сметаною. При бажанні можна додати лід. Приємного апетиту!



Категория: Новости