Ніжна запіканка з молодих кабачків


Опубликованно 08.07.2018 03:50

Ніжна запіканка з молодих кабачків

Запіканка з кабачків виходить дуже ніжною, соковитою і повітряної, за структурою трохи схожа на суфле. Інгредієнти: Кабачки 600 грам Плавлений сирок 3 шт. (270 грам) Цибуля ріпчаста 200 грам Курячі яйця 3 шт. Рослинна олія 3 ст. л. Вершкове масло 1 ст. л. Базилік сушений 0.5 ч. л. Часник 2 зубки Сіль 0.5 ч. л. (за смаком).

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

миска, ніж, дошка, Приготування:

Кабачки натираємо на крупній тертці, додаємо дрібку солі, перемішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Цибуля перебиваємо на блендері або дрібно поріжте. Сирки нарізаємо тонкими пластинками. У каструлю з товстим дном наливаємо олію. По закінченню часу віджимаємо кабачки від зайвої рідини, і перекладаємо в каструлю. Сюди ж додаємо цибулю, і сирок. Ставимо каструлю на невеликий вогонь і при постійному перемішуванні, готуємо протягом 10 хвилин. Знімаємо з вогню, солимо, додаємо базилік, часник, пропущений через прес, перемішуємо і залишаємо остигати. Яйця кімнатної температури, збиваємо до повітряної маси, і додаємо до остиглої кабачково-сирної суміші, ретельно перемішуємо. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом.Викладаємо суміш у форму і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо приблизно 50-60 хвилин до золотавої скоринки. Ніжну запіканку з кабачків, подаємо в теплому вигляді.



Категория: Новости