Кімчі з білокачанної капусти


Опубликованно 09.07.2018 11:20

Кімчі з білокачанної капусти

Помиляються ті, хто вважає, що кімчі робиться тільки з пекінської капусти. Кімчі з білокачанної капусти не менш поширений в корейській кухні. Це швидкий у приготуванні салат, в який входять морква, редька дайкон, зелений і ріпчасту цибулю. Найважливішим у приготуванні кимчи з білокачанної капусти, звичайно ж, є приправи — гострий перець чилі, мелений перець, часник і основний інгредієнт корейської кухні — рибний соус. Приготуйте кимчи з білокачанної капусти і переконайтеся, що краса корейської кухні не тільки в гостроті страв, але і в багатстві смаків. Інгредієнти: Капуста 900 гр. Сіль 75 гр. Перець червоний чилі 20 гр. Рибний соус 50 мл Часник 40 гр. Цукор 1 ст. ложка Цибуля зелена 2-3 стебла Морква 2 шт. (невеликі) Цибуля ріпчаста ? великої цибулини Кунжутне насіння 1 ст. ложка Редька дайкон 150 гр.

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

Крок 1.

Нашаткувати капусту тонкими смужками. Крок 2.

Покласти у велику миску капусту, налити 250 мл води і додати сіль, добре перемішати, капусту трохи пом'яти руками, залишити просолитися при кімнатній температурі на 15 хвилин. Крок 3.

Готуємо кімчі-заправку. Нашаткувати моркву, редьку дайкон і ріпчасту цибулю тонкими смужками. Нарізати зелену цибулю. Дрібно нарізати часник. Крок 4.

Змішати рибний соус, перець чилі, часник, цукор, нарізані зелену цибулю, моркву і редьку дайкон. Крок 5.

Через 15 хвилин капусту ретельно промити в холодній воді і потім всю воду злити. Крок 6.

В миску з капустою додати кімчі-заправку і все добре перемішати. Крок 7.

Перед подачею рясно посипати обсмаженим кунжутом. Приємного апетиту!



Категория: Новости