Оладки з батату шпинату


Опубликованно 10.07.2018 16:20

Оладки з батату шпинату

Приготуйте оригінальні, яскраві і дуже смачні оладки з солодкого батату і шпинату. Апетитний золотистий колір оладок приваблює, чому страва виходить особливо цікавим. А готується все дуже просто! Інгредієнти: Батат 2 штуки (великого розміру) Шпинат свіжий 250 грам Цибуля зелена пучок Яйця 3 штуки Борошно 2 столові ложки Сіль за смаком Перець за смаком Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, терка, лопатка Приготування: Крок 1: натираємо батат.

Бататы очистіть, добре промийте і натріть на дрібній тертці. Крок 2: тушкуємо шпинат.

Шпинат промийте, обсушіть. Розігрійте на сковороді трохи олії і приготуйте в ньому шпинат, згасивши. Тушкуйте, поки листя не стануть м'якими. Це зовсім швидко. Зайве масло і воду злийте. Крок 3: змішуємо ингрелиенты.

Трохи остудіть шпинат і додайте його до тертому бататам, додайте сюди ж яйця, борошно, сіль і перець. Дрібно накришити зелену цибулю і теж відправте кв тарілку. Ретельно все перемішайте, щоб маса стала однорідною. Крок 4: смажимо оладки з батату і шпинату.

Розігрійте сковорідку і столовою ложкою викладайте підготовлену масу в гаряче масло. Формуйте невеликі оладки і смажте до золотистого кольору з обох сторін.Після смаження промокніть паперовими рушниками і подавайте. Крок 5: подаємо оладки з батату і шпинату.

Оладки з батату подавайте зі сметаною в якості закуски. Це дуже смачно і здорово хрумтить.Приємного апетиту!



Категория: Новости