Парові булочки зі шпинатом і кропивою


Опубликованно 10.07.2018 16:20

Парові булочки зі шпинатом і кропивою

Парові булочки зі шпинатом і кропивою — повітряні булочки яскравого зеленого кольору, апетитні та корисні. Подавайте їх на десерт з шоколадом і збитими вершками. Пальчики оближеш! Інгредієнти: Тісто Борошно 0,5 кілограма Дріжджі 5 грам Цукор 3/4 столових ложки Яйця 2 штуки Молоко 3/4 склянки Масло рослинне 3 столові ложки Листя молодої кропиви 0,5-літрова миска Листя молодого шпинату 0,5-літрова миска Сіль щіпка Для подачі Вершки збиті за смаком Шоколад тертий за смаком Ромашки за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

каструля, марля, металева тарілка, качалка, стакан, блендер Приготування: Крок 1: готуємо зелень.

Замочіть кропиву в киплячій воді, потім відкиньте на друшляк і окатите холодною водою. Дайте трохи обсохнути. Крок 2: змішуємо зелень з яйцями.

Подрібніть шпинат і кропиву в блендері, змішавши її з яйцями. Збийте до однорідної маси. Крок 3: готуємо тісто.

Нагрійте молоко (але не кип'ятіть) і розведіть в нм дріжджі, розмішайте і дайте трохи постояти.Потім змішайте молоко з дріжджами з маслом, кропивою зі шпинатом і яйцями і сіллю. Потім поступово додайте борошно, поки не вийде м'яке тісто.Вимішуйте тісто протягом 15-ти хвилин, потім прикрийте і залиште в теплому місці на 1 годину. Крок 4: формуємо булочки.

Розкачайте тісто на присипаної борошном стільниці, виріжте круглі булочки склянкою і залиште їх на 15 хвилин для розладу. Крок 5: готуємо парові булочки зі шпинатом і кропивою.

Налийте в каструлю воду, закрийте верх марлею, складеною в кілька шарів і поставте все на вогонь. Коли вода закипить, викладіть на марлю кілька булочок, накрийте їх зверху металевою мискою і готуйте протягом 8-10 хвилин. Крок 6: подаємо парові булочки зі шпинатом і кропивою.

Повітряні булочки зі шпинатом і кропивою подавайте до чаю, прикрасивши їх збитими вершками, шоколадом і квітами ромашки.Приємного апетиту!



Категория: Новости