Курячі сердечка на грилі.


Опубликованно 11.07.2018 06:50

Курячі сердечка на грилі.

Курячі сердечка на грилі — дивовижно смачні шашлички з курячих сердечок, ви зможете легко приготувати навіть вдома на сковороді, така закуска здатна закрутити голову навіть справжнім гурманам. При цьому сердечка виходять ніжними, м'якими і майже дієтичними, адже в них практично немає жиру. А правильний маринад і легка піджарка роблять їх справжніми ласощами. Готуйте відразу багато, не пошкодуєте. Тим більше приготувати курячі сердечка можна дуже швидко, головне, їх заздалегідь замаринувати. Інгредієнти: Курячі сердечка 700 гр. Мелений перець-1 ч. ложка Карі 1/2 ч. ложки Гострий перець чілі 1/2 ч. ложки Імбир (подрібнити) 2 ст. ложки Часник 5 зубчиків Соєвий соус 80 мл Оцет яблучний 2 ч. л. йди сік одного лимона Мед 2 ч. ложки Солодка паприка 1 ч. ложка за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, шпажки Приготування:

Крок 1.

Курячі сердечка очистити від жиру, і крові, яка може опинитися всередині, зрізати залишки судин. Крок 2.

Ретельно промити в холодній воді. Крок 3.

Приготувати маринад: ретельно змішати соєвий соус, гострий перець чилі, солодку паприку, мелений перець, мед, каррі, лимонний сік, дрібно порізані часник і імбир. Крок 4.

Залити маринадом підготовлені сердечка і залишити маринуватися на 2 години. Крок 5.

Замочити у воді дерев'яні шпажки для шашличків на 10 хвилин. Крок 6.

Акуратно проткнувши сердечка по центру шпажкою зібрати шашлички. Крок 7.

Змастити сковороду-гриль олією (можна замінити звичайною сковородою) і смажити шашлички на слабкому вогні 20-25 хвилин, кожні 5 хвилин шашлички необхідно перевертати. Курячі сердечка на грилі готові. Приємного апетиту!



Категория: Новости