Суп з щавлю


Опубликованно 15.07.2018 13:10

Суп з щавлю

У кулінарії перші згадки про щавлі з'явилися в XII столітті у Франції. У Росії щавель стали додавати в страви порівняно недавно, лише у минулому столітті. Щавель — дієтичний і низькокалорійний продукт. У 100 грамах цієї рослини міститься всього 22 кКал, а у вареному щавлі міститься 20 кКал на 100 г продукту. Ми пропонуємо вам приготувати суп з щавлю з копченою курячою грудкою. Цей відео-рецепт відрізняється від звичних методів приготування супів, тут перш овочі обсмажуються з картоплею і курячою грудкою, і в поєднанні зі щавлем суп набуває неповторний смак і аромат. Інгредієнти: Щавель свіжий 200 г Куряча грудка, копчений 350 г Часник 2 зубчики Цибуля ріпчаста 150 г Морква 100 г Картопля 200 г Яйце куряче 2 шт. Вода-2 літри Рослинна олія 2 ст. ложки Вершкове масло 25 г Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

каструля, дошка, ніж Приготування:

Крок 1.

Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник подрібнити. Крок 2.

Розігріти рослинну олію в каструлі, обсмажити цибулю і часник протягом 3 хвилин на середньому вогні. Крок 3.

Тим часом, картоплю нарізати кубиками, додати в каструлю і смажити 5 хвилин на середньому вогні, час від часу помішуючи. Крок 4.

На крупній тертці натерти моркву і додати в каструлю, смажити ще 5 хвилин на слабкому вогні. Крок 5.

Курячу грудку нарізати кубиками і покласти в каструлю, додати сіль, чорний мелений перець і перемішати, потім додати 2 літри води, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 10 хвилин. Крок 6.

Нарізати смужками щавель, покласти в суп і перемішати. Крок 7.

Збити два курячих яйця і тонкою цівкою влити в суп, постійно помішуючи, вимкнути вогонь. При необхідності додати сіль і перець за смаком. Подавати зі сметаною.Приємного апетиту!



Категория: Новости