Крила в духовці


Опубликованно 17.07.2018 06:10

Крила в духовці

Крила в духовці — це підсмажені, апетитні і дуже смачні крила. Для того щоб надати їм особливий смак, крила маринуються. До речі, після цього запікати крила можна і на грилі, а не тільки в духовці. Інгредієнти: Олія оливкова 5 столових ложок Мед 4 столових ложки Соус соєвий 3 столових ложки Кетчуп 2 столові ложки Паприка солодка 2 столові ложки Перець гострий 1/2 чайної ложки Сіль за смаком Олія для змащування дека опціонально Курячі крила 2,5 кілограма

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

деко, духовка, тарілка Приготування: Крок 1: маринуємо крила.

Крила промийте, обріжте тонкі кінчики, так як вони дуже швидко згорять в духовці.

Змішайте крила з маслом, медом, соєвим соусом, кетчупом, паприкою, гострим перцем і сіллю. Добре перемішайте, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 2 години. Крок 2: запікаємо крила в духовці.

Коли крила замаринуются, викладіть їх на змащене маслом деко і відправте в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.Коли крильця стануть м'якими, переведіть духовку в режим конвекції, щоб гаряче повітря підсушив шкіру. І запікайте до готовності. Крок 3: подаємо курячі крильця.

Курячі крильця подавайте відразу ж після приготування. Гарячими, з хрусткою скоринкою. Це смачний вечерю або прекрасна закуска!Приємного апетиту!



Категория: Новости