Різотто з лисичками
Опубликованно 19.07.2018 02:20
Різотто з лисичками — це вершковий рис з вишуканими смаками лісових грибів і свіжої зелені. Гаряче і ароматне блюдо. Подавайте відразу ж після приготування! Інгредієнти: Цибуля 1 штука Олія рослинна 2 столові ложки Лисички 300 грам Рис арборіо 300 грам Вино біле 100 мл Бульйон-1 літр Любисток жменька листя Сіль за смаком Перець за смаком Масло вершкове 2 столові ложки Сир пармезан тертий 100 грам
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорода, лопатка, ніж, ополоник. Приготування: Крок 1: смажимо цибулю.
Дуже дрібно наріжте цибулю і обсмажте в рослинному маслі до прозорості. Готуйте на середньому вогні. Крок 2: додаємо лисички.
Лисички заздалегідь підготуйте, очистивши і добре промивши, великі гриби розріжте уздовж навпіл. Додати лисички до цибулі і продовжуйте смажити ще протягом 2-3 хвилин, помішуючи. Крок 3: додаємо рис.
Додайте сухий рис і підсмажуйте, поки він не стане трохи скляним.
Налийте вино, перемішайте і через якийсь час залийте стільки бульйону, щоб він покрив рис. І продовжуйте готувати, час від часу додаючи бульйон, поки рис не стане м'яким.
Коли рис стане м'яким, додайте в різотто сіль, перець, вершкове масло і нарубану зелень. Добре і ретельно все перемішайте.Коли масло розчиниться, зніміть сковорідку з вогню, додайте тертий пармезан, перемішайте і подавайте до столу. Крок 4: подаємо різотто з лисичками.
Різотто з лисичками — це неймовірно смачно! Обов'язково приготуйте це блюдо для всієї родини на обід або вечерю.Приємного апетиту!
Категория: Новости