Деруни з зеленню в духовці


Опубликованно 20.07.2018 12:30

Деруни з зеленню в духовці

Деруни з зеленню в духовці — смачна закуска з картоплі. Можна подавати як окрему страву, а можна і як гарнір. Дуже смачно і просто готується. Подається з червоним і білим соусом, а так само зі сметаною. Картопля для дерунів можна варити спеціально, а можна використовувати той, що залишився від гарніру. Інгредієнти: Картопля варена 1 кілограм Кріп 1 пучок Часник зелений 1 штука Цибуля зелена 1 штука Цибуля порей 1 шт (зелена частина) Борошно пшеничне 3 столові ложки Перець 1 щіпка Сіль 1 чайна ложка Куркума 1 чайна ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Толкушка, тарілка, деко для запікання, тарілка Приготування: Крок 1: змішуємо інгредієнти.

Варена картопля розімніть вилкою або товкачиком в пюре. Часник, цибулю і цибулю-порей дрібно накришити, так само дрібно накришити кріп. Додайте зелень в пюре.Додайте і борошно, сіль, куркуму.Дуже ретельно все перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. Крок 2: запікаємо деруни з зеленню в духовці.

Змастіть пергамент для запікання олією і ложкою викладіть на нього картопляну масу, сформувавши невеликі дранички. Залиште між ними вільний простір.

Розігрійте духовку і готуйте в ній деруни до рум'яної скоринки. В процесі деруни потрібно перевернути, щоб підсмажити з обох сторін. Крок 3: подаємо деруни з зеленню.

Деруни з зеленню подавайте гаряченькими, тільки з духовки. Смачніше всього зі сметаною, але з соусом теж дуже непогано.Приємного апетиту!



Категория: Новости