Паста з сьомгою


Опубликованно 21.07.2018 10:10

Паста з сьомгою

Паста з сьомгою — це щось неймовірне! Просте в приготуванні і в той же час дуже вишукане блюдо. Вершковий соус, соковита червона риба і паста з твердих сортів пшениці — все разом це прекрасно. Рекомендую! Інгредієнти: Сьомга (лосось) 2 стейка Паста (макарони) 250 грам Горошок зелений 2 жмені Часник 1-2 зубчики Сметана (32% жирності) 200 мілілітрів Кріп для смаку Сік лимонний з 1/2 лимона Олія оливкова опціонально Сіль за смаком Перець за смаком Пармезан тертий для подачі

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, каструля, лопатка, щипці, ніж. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Пасту відправте варитися в киплячу підсолену воду, варити стільки, скільки вказано на упаковці, мінус 30-40 секунд (це щоб макарони залишилися злегка недоварены).Часник пропустіть через прес.З лимона вичавити сік.Зелень дрібно наріжте.Горошок так само відправте проваритися протягом 6-8 хвилин, потім злийте з нього воду. Крок 2: смажимо рибу.

Приправити рибу сіллю і перцем, покладіть її в сковороду з маслом і обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку.

Перекладіть рибу з сковороди на тарілку, дати трохи охолонути, а потім акуратно відокремте м'ясо від шкіри і кісток. Крок 3: готуємо соус.

У тій же сковороді, в якій ви смажили рибу, обсмажте часник протягом 20-30 секунд, потім додайте приблизно один повний ополоник води, в якій варилася горошок, і дайте їй трохи покипіти.Потім додайте рибу, зелений горошок, сметану і варити все разом, помішуючи, близько 2 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.

Додайте пасту і сік з половинки лимона. Добре перемішайте і перевірте на смак, чи не потрібно ще солі чи перцю. Посипте зеленню.

Зніміть пасту з сьомгою з вогню, накрийте кришкою і залиште стояти протягом 1 хвилини. Крок 4: подаємо пасту з сьомгою.

Подавати пасту з сьомгою потрібно гарячої, відразу після приготування, інакше макарони розкиснуть. Це дуже смачне і досить оригінальне блюдо, яке, проте, відмінно виглядає на повсякденному столі.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Якщо ви не любите горошок, замініть його шпинатом або грибами.



Категория: Новости