Шашлик з ківі


Опубликованно 03.08.2018 11:40

Шашлик з ківі

Нарешті настає тепла пора року! Літо чудово, адже ви можете взяти в оберемок своїх друзів і відправитися на природу, смажити на вугіллі м'ясо. А я підкажу вам апетитний маринад. Шашлик з ківі — це смачно і навіть оригінально. Сік ківі розм'якшує м'ясо, але ви повинні бути обережні з пропорціями, сам смак ківі відчуватися зовсім не має. Інгредієнти: М'ясо (свинина у мене, але це може бути і баранина) 1 кілограм Майонез, кілька столових ложок Цибуля 2 штуки Ківі 1 штука (середнього розміру) Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Шампури, фольга, ніж, тарілка, обробна дошка. Приготування: Крок 1: маринуємо м'ясо.

Наріжте м'ясо великими кубиками (у мене шпажки замість шампурів, так що і шматочки поменше), потім змішайте його з майонезом і нарізаним півкільцями цибулею. І залиште так на ніч у холодильнику.За годину до початку приготування шашлику додайте до м'яса ківі. Ківі для цього треба очистити і натерти, а потім ретельно змішати з маринадом і шматочками м'яса в ньому. Якщо залишити на довше, ківі "розчинить" м'ясо занадто сильно. Так що годину! Краще дати постояти менше, ніж більше.Перед приготуванням зчистите з м'яса цибулю. Його можна запекти окремо, спорудивши з фольги подобу сковорідки і поставивши на решітку поруч з шашликами. Крок 2: готуємо шашлик з ківі.

Шашлики надіньте на шампури або шпажки, посоліть, поперчіть за смаком і відправте на розігрітий мангал. Слідкуйте за тим, щоб вугілля під м'ясом не горіли, і вчасно перевертайте ваш шашлик. Готовність м'яса визначайте самі, комусь подобається соковитий шашлик, а хтось віддає перевагу ужаривать його так, щоб усередині не залишалося ніяких соків, так що готуйте так, як вам подобається. Крок 3: подаємо шашлик з ківі.

Шашлик з ківі подавайте точно так само, як і звичайний. Гарячим, тільки з вогню він смачніше всього. Чудово буде у поєднанні зі свіжими овочами і тонким лавашем.Приємного апетиту!



Категория: Новости