Сирні кульки у фритюрі


Опубликованно 04.08.2018 00:00

Сирні кульки у фритюрі

Улюблена багатьма закуска сирні кульки — гарячі, з хрусткою скоринкою і ніжним, талим сиром всередині. На вечірці друзів або уболівальників, на дитячих святах, і навіть, до речі, вони будуть приємним доповненням до романтичної вечері. Приготувати їх зовсім нескладно, а успіх гарантований — ваші сирні кульки виходять смачними і апетитними. Спробувавши одного разу, ви напевно захочете повторити. Інгредієнти: Сир сулугуні 450 г Сухарі панірувальні 150 г Перець червоний чілі пластівцями 1,5 ч. л. Базилік 1 ч. л. Яйце 4 шт. Борошно 1 ст. л. Часник 6 р Рослинна олія 700 мл

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

миска, каструля,сітка для фритюру Приготування:

Крок 1.

Сир натерти на дрібній тертці, додати одне куряче яйце, 1 ст. ложку борошна і дрібно натертий часник. Все добре перемішати. Крок 2.

Сформувати з сирної маси невеликі кульки. Крок 3.

Приготувати льєзон: збити до піни 3 курячих яйця. Крок 4.

В панірувальні сухарі покласти базилік і червоний перець, все перемішати. Крок 5.

Кожен сирний кулька вмочити в льєзон і потім в сухарі, знову в льєзон і знову в сухарі. Крок 6.

Нагріти добре рослинне масло і на середній температурі обсмажити сирні кульки, зануривши їх повністю в масло протягом 1 хвилини. Кульки готові! Подавати сирні кульки можна з кетчупом, брусничним варенням і різними соусами. Приємного апетиту!



Категория: Новости