Соковите філе індички


Опубликованно 04.08.2018 00:00

Соковите філе індички

Соковите філе індички приготувати дуже просто, і таке ніжне і дуже смачне м'ясо стане відмінним вечерею. Приготуйте до нього який-небудь легкий гарнір на ваш вибір, і кращого страви не знайти! Інгредієнти: Філе індички 350 грам Олія рослинна 1,5 столових ложки Куркума за смаком Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Форма для запікання, ніж, лопатка, тарілка. Приготування: Крок 1: додаємо до м'яса спеції.

Підготуйте філе індички, промивши і обсушивши його.

Кожне філе розрізати уздовж на дві частини тонший.

Складіть розрізане філе на тарілку, полийте маслом, додайте сіль, чорний мелений перець і куркуму. Гарненько перемішайте.

Накрийте і залиште так на 15 хвилин при кімнатній температурі, довго філе індички маринувати не потрібно. Крок 2: запікаємо філе індички.

Розігрійте духовку до 175 градусів. Перекладіть філе індички в жаростійку форму разом з маринадом і відправте запікатися на 40 хвилин, приблизно. У процесі запікання філе потрібно буде разок перевернути і періодично поливати соком, що утворюється на дні форми. Крок 3: подаємо соковите філе індички.

Соковите філе індички подається гарячим разом з гарніром, але так само з нього можна приготувати відмінні бутерброди. Добре м'ясо індички поєднується зі свіжими овочами та рисом.Приємного апетиту!



Категория: Новости