Кутаби з зеленню і сиром


Опубликованно 13.08.2018 19:20

Кутаби з зеленню і сиром

Кутаби — це традиційні пироги азербайджанської кухні. Тонка коржик з прісного, низькокалорійного тіста, з соковитою зеленню і сиром або сухим сиром. Для приготування кутабів ви можете використовувати різну свіжу зелень, ту що буде у вас під рукою. Досвідчені господині додають навіть свіжу кропиву, і якщо ви вирішите зробити це, обдайте кропиву перш окропом. Смажать кутаби на сухій розпеченій сковороді зовсім недовго, потрібно щоб коржик стала золотистого кольору. Потім, гарячі кутаби змащують вершковим маслом, складають у стопку і подають до столу зі сметаною. Зелень в готовому кутабе залишається соковитою і не втрачає смак, сир трохи плавиться і все це ніжним ароматом наповнює ваш будинок. І ще, щоб приготувати кутаби з зеленню і сиром вам знадобиться всього 30-40 хвилин. Приємного апетиту! Інгредієнти: Начинка Адигейський сир 600 г (сир можна замінити бринзою або сулугуні) Цибулю зелений 70 г 70 г Шпинат 70 г кінза Кріп 30 г М'ята 20 г Листя салату 70 г Сіль за смаком Перець чорний мелений 1/2 ч. ложки Масло вершкове 50 г Для тіста: Борошно пшеничне 500 г Сіль 1 ч. ложка Вода 300 мл

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, миска, дошка, качалка Приготування:



Категория: Новости