Домашнє морозиво


Опубликованно 22.08.2018 17:00

Домашнє морозиво

Приготування:

Крок 1.

Три яєчних жовтки розмішати, додати 150 г цукру, ваніль і ретельно збити міксером або віночком, яєчна маса повинна побіліти, додати молоко і перемішати. Крок 2.

Підготовлену суміш прогріти на слабкому вогні, постійно помішуючи, щоб яйце не згорнулося. Цукор повинен розчинитися і сироп стане однорідним, схожою з консистенцією згущеного молока. Яєчного-цукровий сироп остудити до кімнатної температури. Крок 3.

Збити 300 мл вершків, зверніть увагу: вбиті вершки повинні збільшитися приблизно вдвічі, залишатися не дуже щільними, не збивайте вершки до щільного крему. Крок 4.

У підготовлений остиглий яєчного-цукровий сироп введіть двома порціями збиті вершки, акуратно перемішуючи до однорідної маси. Крок 5.

Залийте у форму, закрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 1 годину. Крок 6.

Дістаньте морозиво через 1 годину і добре перемішайте, потім знову поставте в морозильну камеру на одну годину. Так повторіть ще три рази. Крок 7.

На четвертий раз перемішайте морозиво, закрийте кришкою і поставте морозиво в морозильник на 4-5 годин. Морозиво готове.Приємного апетиту!



Категория: Новости