Закуска з баклажанів "Простіше не буває"


Опубликованно 28.08.2018 21:50

Закуска з баклажанів

Приготування:

Отже, баклажани нарізаємо вздовж товщиною приблизно 1 см і гострим ножем робимо глибокі насічки, присолим за смаком і відставимо убік. Помідори розрізаємо на 4 або 6 частин, залежно від розміру, поміщаємо в ємність, сюди ж пропускаємо через прес часник і додаємо дрібно посічену зелень орегано, і кунжут. Солимо до смаку, заправляємо олією, і ретельно перемішуємо. Кладемо баклажани на деко, змащене рослинним маслом, і розподіляємо зверху помідори. Відправляємо в духовку, розігріту до 200"С на 10-15 хвилин. Орієнтуйтеся на вашу духовку! По закінченню часу, даємо баклажанів охолонути, і подаємо до столу як холодну закуску.



Категория: Новости