Сирне печиво


Опубликованно 31.08.2018 12:10

Сирне печиво

Сирне печиво завжди виходить смачним, воно готується за півгодини і вимагає для приготування доступні продукти. Такий десерт сподобається не тільки гостям, але й всім домочадцям. Від спокуси поласувати ніжним повітряним печивом з вершково-сирним смаком не зможуть встояти не тільки маленькі діти, але і дорослі. Інгредієнти: Вершкове масло 250 р. Борошно пшеничне 400 р. Сир 450 р. ? Ч. ложки Сода Цукор ванільний 15 р. Цукор 1 стакан Кориця 1 ч. ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

дошка, ніж, качалка, духовка Приготування:

Крок 1.

У сир додати розтоплене вершкове масло, соду, ванільний цукор і збити до однорідної маси. Крок 2.

Додати борошно і руками ретельно вимісити тісто до однорідного стану. Крок 3.

Накрити тісто і поставити в холодильник на 40 хвилин. Крок 4.

Охолоджене тісто розділити на дві рівні частини і розкачати з кожного коло товщиною 4-5 мл Крок 5.

З кола вирізати кружечки діаметром 8-10 див, те ж саме повторити з другої половини тіста. Крок 6.

В цукровий пісок додати 1 ч. ложку кориці і перемішати. Крок 7.

Кожен кружечок вмочити в цукор з корицею з одного боку, скласти навпіл і знову вмочити з одного боку, скласти ще раз навпіл, щоб цукор з корицею опинилися всередині, і потім знову вмочити в цукор знову з однієї сторони і скласти, щоб вийшов трикутник. Тісто притискати не потрібно. Крок 8.

Деко застелити кулінарним папером і викладати печиво цукром вгору на відстані 2-3 см один від одного. Крок 9.

Печиво випікати в духовці 15 хвилин при температурі 190°С. готове Печиво.



Категория: Новости