Суп-пюре з цвітної капусти
Опубликованно 31.08.2018 16:10
Приготування:
Крок 1.
Цибулю нарізати кубиками і обсмажити в каструлі на слабкому вогні 5 хвилин. Крок 2.
Картоплю нарізати невеликими шматочками, додати до цибулі і продовжувати смажити на слабкому вогні ще 10 хвилин, періодично перемішуючи. Крок 3.
Цвітну капусту розібрати і розрізати на невеликі частини. Додати капусту в каструлю з цибулею та картоплею, налити воду, додати сіль і перець, довести до кипіння і варити на середньому вогні 10 хвилин. Крок 4.
Збити овочі заглибним блендером до однорідного стану, додати мускатний горіх і перемішати. Суп-пюре готовий. Крок 5.
Суп-пюре прикрасьте кількома шматочками свіжого помідора і листям базиліка. Подайте до супу-пюре свіжі грінки з білого хліба і натертий твердий сир. Приємного апетиту!
Категория: Новости