Курка в соусі каррі.


Опубликованно 03.09.2018 13:10

Курка в соусі каррі.

Курка каррі під традиційним індійським соусом додасть до столу східних ноток в індійському стилі. Курка каррі зазвичай подається гарячою з рисовим гарніром. Інгредієнти за рецептом курки каррі легко купити в звичайному магазини, загальна ціна на одну порцію складе 105 рублів. Інгредієнти: Для основного блюда Філе куряче 150 гр Олія рослинна 10 гр Сіль 1-2 гр Для соусу: Цибуля порей 15 гр Олія рослинна 5 гр Вершки 22% 60 гр Карі 2 гр Сіль за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

Обсмажуємо курку на розпеченій сковорідці до готовності. Дрібно нарізаємо цибулю порей і часник.Прибираємо курку зі сковорідки і засипаємо часник і цибулю.Заливаємо вершки і додаємо карі.Готуємо соус до кипіння, періодично помішуючи.



Категория: Новости