Лисички зі сметаною


Опубликованно 14.09.2018 03:42

Лисички зі сметаною

Лисички зі сметаною — це смачно, безперечно! І так вам скаже кожен, хто пробував це блюдо. Прекрасний обід або вечерю, додай тільки картопляне пюре. Сметани так багато, що лисички виходять соковитими і ніжними, можна використовувати замість соусу до курки або м'яса. Інгредієнти: Лисички 1 кілограм Цибуля 1 штука Морква 1 штука Часник за смаком Масло рослинне для смаження Сметана 400 грам Вода 150-200 мілілітрів Сіль за смаком Перець за смаком Петрушка за смаком (для подачі)

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, ніж кухонний, дошка обробна, терка Приготування: Крок 1: смажимо цибулю з морквою.

Цибулю і часник наріжте на дрібні кубики, моркву натріть.Лисички в той же час гарненько промийте, обсушіть і почистіть, якщо потрібно. Великі лисички наріжте на шматочки поменше, дрібні гриби залиште цілими.Обсмажте в невеликій кількості олії цибулю, часник і моркву до м'якості. Крок 2: додаємо лисчики.

Додайте в сковорідку до овочів лисички і почекайте, поки вони пустять сік. Не забувайте перемішувати час від часу.Додайте трохи води, щоб гриби саме тушкувалися. Крок 3: додаємо сметану.

Коли гриби стануть м'якше, додайте до них сметану і ще трохи води. З водою не переборщіть, щоб соус вийшов потрібної консистенції.Посоліть і поперчіть все за смаком. Готуйте до тих пір, поки лисички не приготуються остаточно, а соус не стане густим.Зніміть лисички зі сметаною з вогню, додайте дрібно нарізану зелень петрушки і накрийте сковорідку кришкою.Залиште на 10 хвилин, а потім можна подавати. Крок 4: подаємо лисички зі сметаною.

Лисички зі сметаною — це і соус і основне страву, тому подавайте як завгодно. Можна і просто їсти їх з хлібом, і буде дуже-дуже смачно.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Краще всього використовувати для приготування жирну сметану.



Категория: Новости