Міні піци з кабачка


Опубликованно 14.09.2018 03:42

Міні піци з кабачка

Приготування:

Кроки приготування: 1. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо завтовшки 2-2,5 див вирізаючи середину, щоб залишалося денце. 2. Готуємо начинку: обсмажуємо гриби, цибулю на рослинній олії до готовності, додаємо в начинку відварену курячу грудку. Солимо. Перчимо. Додаємо майонез. 3. Кожну підготовлену основу для піци, занурюємо в борошно, потім в яйце і панірувальні сухарі. Викладаємо на жаростійку форму. 4. Основу наповнюємо начинкою, викладаємо зверху пластинку сиру 5. Відправляємо в духовку до готовності кабачка. Приємного апетиту!



Категория: Новости