Мариновані огірки без стерилізації!


Опубликованно 15.09.2018 14:20

Мариновані огірки без стерилізації!

Приготування:

Отже, перед маринуванням огірки заливаємо холодною водою і залишаємо як мінімум на 2-3 години. По закінченню часу, болгарський перець нарізаємо невеликими смужками, часник нарізаємо у довільній формі, як вам зручно. Потім за допомогою овочечистки нарізаємо огірки тоненькими слайсами, товсті шматочки не викидаємо, вони нам знадобляться для заповнення банки. Тепер на дно банки кладемо парасольку кропу, гілочки петрушки, додаємо часник. Далі беремо слайс огірка, і загортаємо в нього смужку болгарського перцю, що б у нас вийшов рулетик. Такими рулетиками заповнюємо банку. Зверху кладемо шматочки від огірків, щоб банку була повна, і не було порожнечі. Тепер заливаємо огірки киплячою водою, накриваємо кришкою і залишаємо постояти 10-15 хвилин. По закінченню часу, зливаємо воду з банки в ємність, у якій будемо готувати маринад. Ставимо на вогонь, і як тільки починає закипати вода, додаємо чорний і запашний перець, цукор і сіль. Все добре перемішати і кип'ятити 3 хвилини. Гарячим маринадом заливаємо банки до верху і вливаємо оцет. Закручуємо щільно кришкою, перевіряємо, чи не протікає кришка, закутуємо ковдрою або теплим рушником і залишаємо до повного охолодження. Мариновані огірки зберігаємо в прохолодному місці.



Категория: Новости