Капуста по-гурійськи


Опубликованно 17.09.2018 15:20

Капуста по-гурійськи

Приготування:

Крок 1.

Капусту розрізати на 12 частин разом з качаном, буряк нарізати тонкими пластинами, часник розібрати на зубчики, червоний перець очистити від насіння і розрізати на кілька частин. Крок 2.

Налити воду в каструлю, довести до кипіння і додати 1/2 ст.л. солі, всю капусту бланшувати протягом 1,5 — 2-х хвилин і дістати з води. Крок 3.

Зварити маринад для капусти: налити в каструлю 2 літра води, додати духмяний і чорний перець, 3 ст. л. солі і зелень селери. Довести до кипіння і варити 2 хвилини на середньому вогні. Крок 4.

На дно форми (або банки) укласти шар буряків, кілька зубчиків часнику і кілька часточок червоного перцю, зверху наступним шаром щільно укласти капусту, потім все повторити. Крок 5.

Залити капусту маринадом, викласти зверху селера, маринад повинен повністю покривати капусту. Залишити капусту при кімнатній температурі на 3 дні. Капуста готова. Зберігати в холодильнику.Приємного апетиту!



Категория: Новости