Кавунова граніту
Опубликованно 19.09.2018 05:32
Приготування: Крок 1: змішуємо сік.
Вичавіть сік з грейпфрута в каструлю, додайте цукор і перемішайте. Поставте на вогонь, не доводьте до кипіння, а просто підігрійте, щоб розчинився цукор краще.Остудіть. Крок 2: остуджуємо сік.
Щоб вийшов кавуновий сік, просто подрібніть м'якоть кавуна блендером або через сито (тільки обов'язково приберіть всі кісточки). Змішайте його з грейпфрутовим соком і вилийте в контейнер для заморозки.
Заморожуйте протягом 4 годин, дістаючи і перемішуючи кожну годину, щоб не отримати монолітний шматок льоду. Крок 3: подаємо кавунову граніту.
Накладіть кавунову граніту в формочки для десерту і їжте ложками, або почекайте, поки трохи підтане і можна буде пити через соломинку.Прикрасьте часточками грейпфрута або шматочками кавуна.Приємного апетиту!
Категория: Новости