Пампушки «Як пух»


Опубликованно 22.09.2018 17:00

Пампушки «Як пух»

Приготування:

У миску вливаємо воду і рослинну олію, висипаємо цукор, сіль, дріжджі, добре перемішуємо. Сюди ж просіваємо борошно, перемішуємо ложкою, коли важко стане заважати, замішуємо тісто руками, що б воно стало м'яким і еластичним. Якщо буде липнути до рук, змастіть їх рослинною олією. Готове скачуємо тісто в ковбаску, і ділимо на 16 частин. Змащуємо руки олією, кожну частину, скачуємо в кульки, і викладаємо у форму, змащену маслом. Форма у мене 20 на 20 див. Даємо постояти пампушкам в теплі 5 - 7 хвилин, і йдіть в розігріту духовку до 200 градусів на 20-25 хвилин. За 5 хвилин до готовності, пампушки змащуємо збитим яйцем, для красивої скоринки. Поки випікаються пампушки, готуємо часниковий соус, дрібно рубаємо зелень петрушки і висипаємо миску, сюди ж пропускаємо через прес часник, додаємо сіль, вливаємо олію і добре перемішуємо. Соус готовий. Дістаємо готові пампушки, поливають часниковим соусом і подаємо на стіл.



Категория: Новости