Кабачкова ікра
Опубликованно 26.09.2018 10:20
Приготування:
Крок 1.
Кабачки нарізати соломкою, цибулю нарізати невеликими кубиками, моркву нарізати тонкими скибочками. Крок 2.
У розігрітій сковороді з 2 ст. л. олії обсмажити цибулю приблизно 5-6 хвилин, до готовності. Крок 3.
Прибрати цибулю з сковороди, додати рослинне масло 1 ст. л. і обсмажити кабачки до готовності, приблизно 15 хвилин. Крок 4.
Потім обсмажити моркву протягом 20 хвилин до готовності, при необхідності додавати рослинне масло. Крок 5.
Всі обсмажені овочі збити в міксері до однорідної пюре. Крок 6.
У сковороду додати рослинне масло, викласти збиті овочі і тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин. Крок 7.
Додати томатне пюре, сухий часник, сіль, цукор, мелений чорний перець, паприку і сік лимона, все перемішати і тушкувати на слабкому вогні ще 20 хвилин. Кабачкова ікра готова.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Кабачкову ікру можна заготовити на зиму. Для цього необхідно простерилізувати банки і кришки, гарячу ікру розкласти по банках і закрити кришками, перевернути банки на кришки, укутати банки, наприклад ковдрою і залишити до повного охолодження. Ікра буде зберігатися цілий рік.
Категория: Новости