Грудинка гарячого засолу в цибулинні


Опубликованно 27.09.2018 17:50

Грудинка гарячого засолу в цибулинні

Хочу поділитися з вами рецептом дуже смачної закуски з свинячої грудинки. Грудинка гарячого засолу в цибулинні виходить смачною, ніжною і дуже ароматною. Інгредієнти: Свиняча грудинка 1 кг.; Вода 2,5 літра Цибулиння 3 великі жмені Часник 10 зубків; 4 ст. л. сіль Цукор 2 ст. л. Лавровий лист 3-4 шт. Чорний перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

каструля, морозильна камера Приготування:

Воду поставити на плиту. Додати лушпиння цибулі, сіль, цукор, лавровий лист і довести розсіл до кипіння. У киплячий розсіл поміщаємо грудинку і варимо 30 хвилин, накриваємо кришкою і залишаємо грудинку в розсолі на 12-15 годин. Через зазначений час дістати грудинку з розсолу, обсушити паперовими рушниками, натерти чорним перцем, подрібненим часником, загорнути у фольгу і відправити в морозилку на 12 годин. Дістати грудинку з морозилки, дати відтанути 2 години. Приємного апетиту!



Категория: Новости