Мастава. Узбецька кухня
Опубликованно 29.09.2018 10:20
Приготування:
Крок 1.
Нарізати всі овочі та м'ясо дрібними кубиками однакового розміру, помідори очистити від шкірки. Рис промити і замочити в холодній воді. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю протягом 3 хвилин на середньому вогні. Крок 2.
Додати в м'ясо цибулю, трохи посолити і смажити на слабкому вогні 15 хвилин. Крок 3.
Додати ріпу, моркву і продовжувати смажити 5 хвилин. Крок 4.
Додати помідори і солодкий перець, смажити 3 хвилини. крок 5.
Додати картоплю і смажити ще 5 хвилин. Потім додати зіру, коріандр, червоний перець чилі, чорний перець і продовжувати тушкувати ще 5 хвилин. Крок 6.
Додати в каструлю 2 літри води, довести до кипіння і зняти піну, закрити кришкою і варити 10 хвилин. Крок 7.
Додати рис і варити до готовності рису, приблизно 10 хвилин. Мастава готова, подавати з дрібно нарізаною зеленню і сузьмой (узбецький кисломолочний соус) з часником, сузьму можна замінити натуральним йогуртом.Приємного апетиту!
Категория: Новости