Середземноморський салат з пастою


Опубликованно 08.10.2018 20:53

Середземноморський салат з пастою

Приготування: Крок 1: варимо макарони.

Макарони покладіть в киплячу воду і відваріть до стану аль денте. Зазвичай потрібно варити на 30 секунд менше, ніж до готовності (час варіння зазначено на упаковці, воно може різнитися в залежності від виду макаронів).Готову пасту відкиньте на друшляк, полийте оливковою олією (щоб не злиплася), перемішайте і дайте їй охолонути. Крок 2: нарізаємо інгредієнти.

Моцарелу наріжте кубиками невеликого розміру.Маслини розрізати на колечка або на половинки, тут за смаком і бажанням.

Помідори потрібно нарізати досить великими скибочками, розділіть кожну помідорки на шість або вісім частин. Крок 3: змішуємо інгредієнти.

Коли макарони охолонуть, додайте сир, помідори і маслини.

Посоліть, поперчіть за смаком і добре перемішайте, якщо потрібно, додайте ще трохи оливкової олії.

Посипте базиліком і знову перемішайте. Відправте в холодильник на 10-15 хвилин, а потім подавайте готовий салат до столу. Крок 4: подаємо середземноморський салат з пастою.

Середземноморський салат з пастою подавайте до столу холодним. Це відмінне блюдо для обіду або легкого вечері. Смачно, просто і досить незвично — салат з макаронами!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Іноді салат з пастою заправляють так само лимонним соком, змішаним з оливковою олією.



Категория: Новости