Консервування кабачкової ікри з часником


Опубликованно 10.10.2018 22:10

Консервування кабачкової ікри з часником

Смачна кабачкова ікра відрізняється від традиційної тим, що до її складу замість цибулі входить часник. Інгредієнти майже ті ж, але смак зовсім інший. Інгредієнти: Часник молодий 2 головки Майонез 250 г Томатна паста 250 г Цукор 100 г Сіль 1 ст. л. Оцет 2 ст. л. Рослинна олія 0,5 склянки Кабачки молоді 3 кг

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

обробна дошка, ніж, каструля, банки, залізниці кришки, закаточна машинка Приготування:

Кабачки помити, перекрутити через м'ясорубку і варити 3 години на маленькому вогні. Після закінчення цього часу додати інші складові (сіль, цукор, майонез, томатну пасту, оцет, рослинне масло, подрібнений часник) і варити ще 30 хвилин. Готову ікру помістити в підготовлені банки і закатати. Вихід — 4 баночки по 0,5 л.Зима буде смачною! Приємного апетиту!



Категория: Новости