Тертий пиріг з варенням


Опубликованно 11.10.2018 08:22

Тертий пиріг з варенням

Приготування:

Яйця збити з цукром в глибокій мисці, додати м'яке вершкове масло, перетерти. Всипати розпушувач в борошно, злегка перемішати. Просіяти борошно і додати її в миску. Вимісити тісто, воно повинно вийти м'яким, але не прилипати до рук. Відрізати 1/3 частину тіста, помістити в плівку або плівку і поставити в морозилку на 1 годину. Форму для пирога злегка змастити вершковим маслом. Викласти більшу частину тіста у форму і рівномірно розподілити його, зробити маленькі бортики. Додати варення (у мене сливове) і рівномірно намазати на тісто. Дістати з морозилки тісто і на крупній тертці потерти на пиріг.Поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хв. Дістати і дати трохи охолонути.Приємного апетиту!



Категория: Новости