Грудка куряча з рисом і кукурудзою
Опубликованно 15.10.2018 15:23
Приготування:
Спочатку відварюємо рис, для цього в чашу мультиварки насипаємо рис, заливаємо водою, додаємо сіль і спеції, встановлюємо програму "рис". Рис готовий.
Далі ріжемо цибулю і курячу грудку кубиками, дрібно рубаємо часник.
У чашу мультиварки наливаємо масло і вибираємо програму смаження 18 хвилин, після звукового сигналу про розігріві викладаємо цибулю і часник, обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо грудку, куркуму і сіль.
Додаємо кукурудзу.
Дрібно рубаємо зелень.
Готуємо, постійно помішуючи, щоб нічого не пригоріло. Наш обід готовий! Приємного апетиту!)
Категория: Новости