Грудка куряча з рисом і кукурудзою


Опубликованно 15.10.2018 15:23

Грудка куряча з рисом і кукурудзою

Приготування:

Спочатку відварюємо рис, для цього в чашу мультиварки насипаємо рис, заливаємо водою, додаємо сіль і спеції, встановлюємо програму "рис". Рис готовий.

Далі ріжемо цибулю і курячу грудку кубиками, дрібно рубаємо часник.

У чашу мультиварки наливаємо масло і вибираємо програму смаження 18 хвилин, після звукового сигналу про розігріві викладаємо цибулю і часник, обсмажуємо до золотистого кольору.

Додаємо грудку, куркуму і сіль.

Додаємо кукурудзу.

Дрібно рубаємо зелень.

Готуємо, постійно помішуючи, щоб нічого не пригоріло. Наш обід готовий! Приємного апетиту!)



Категория: Новости