Гарбуз, запечена в духовці з рагу з яловичини по-аргентинськи
Опубликованно 28.10.2018 07:52
Приготування:
Крок 2: начинка.
Нарізаємо яловичину і цибулю і обсмажуємо в сотейнику. Видавлюємо 2 зубчики часнику. Нарізаємо картоплю, перець, помідори. Додаємо нарізані овочі і курагу до м'яса в сотейник, обсмажуємо. Додаємо яловичий бульйон, сіль, цукор, перець, вермут. Тушкуємо на малому вогні 1,5 години. Додаємо кукурудзу. Крок 3: гарбуз.
Зрізаємо верхівку гарбуза, видаляємо насіння. Змащуємо гарбуз зсередини топленим маслом, солимо перчимо. Начиняємо гарбуз м'ясом з овочами. Запікаємо в духовці при 160 С 1 годину.
Категория: Новости