Реберця, тушковані в духовці вини


Опубликованно 30.10.2018 08:50

Реберця, тушковані в духовці вини

Приготування:

З ребер зрізати жир, нарізати на шматки. Посолити, поперчити. Цибулю, моркву, стебла селери крупно нарізати. У сотейнику розігріти олію, обсмажити ребра, вийняти з сковороди. Обсмажити в сотейника 5 хвилин моркву, цибулю, селеру. Додати 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки томат пасти і тушкуємо ще приблизно хвилину. Виливаємо вино, додаємо ребра. доводимо до кипіння й тушкуємо без кришки 30 хвилин. Пучок чебрецю ділимо на 2-3 частини. головку часнику розрізаємо впоперек на 2 частини. Додаємо в сотейник часник, чебрець і літр бульйону. Доводимо до кипіння. Робимо кришку для сотейника з фольги і прорізаємо в ній невеликі отвори. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Запікаємо в духовці 2.5 години. Потім дати трохи охолонути, видалити чебрець і часник. Додати вершки і розмішати.



Категория: Новости