Оладки з кабачків і буряків


Опубликованно 01.11.2018 17:33

Оладки з кабачків і буряків

Приготування: Крок 1: трьом кабачки.

Молоді кабачки чистити не треба, промийте їх і натріть на крупній тертці, посоліть, перемішайте і залиште на 15 хвилин. Крок 2: трьом буряк.

Буряк очистіть і точно так само, як і кабачки, натерти на крупній тертці. Після відіжміть, щоб прибрати зайвий сік. Крок 3: змішуємо терті овочі.

Добре відіжміть кабачки, а після додайте їх до тертого буряка. Дрібно наріжте цибулю і часник. Додайте їх до овочів. Додайте ще крохмаль, насіння гарбуза і соняшника і дрібно нарубану петрушку. Розбийте яйця.

Добре все перемішайте. Посоліть, поперчіть. Крок 4: смажимо оладки з кабачків і буряків.

Викладайте овочеву масу на змащену маслом і добре розігріту сковороду ложкою. Смажте до золотистого кольору з обох сторін, а після промокніть паперовими рушниками, щоб прибрати надлишки жиру. Крок 5: подаємо оладки з кабачків і буряків.

Оладки з кабачків і буряків подаються гарячими, можна прикрасити зверху свіжою зеленню. Це відмінний сніданок і легкий обід. Можна подавати як самостійне блюдо, можна як доповнення до основного або навіть на гарнір.Приємного апетиту!



Категория: Новости