Квашений редис


Опубликованно 02.11.2018 13:32

Квашений редис

Приготування: Крок 1: чистимо редис.

Редис як слід промийте, зріжте хвостики і за бажанням можна зняти шкірку. Крок 2: укладаємо в банки.

На дно літрової банки покладіть лист хрону, шматочки кореня хрону, очищені зубчики часнику і парасольку кропу. Потім щільно укладіть редис, уклавши ще шматочки хрону між овочами. Накрийте редис зверху другим листом хрону. Крок 3: квасимо редис.

У холодній воді розчиніть сіль, добре перемішавши. Розсолом залийте редис в банку і прикрийте кришкою. Щільно не закривайте, буде бродити, можливо навіть текти, бо під банку обов'язково ставте піднос, але залишати редис відкритим, без кришки не можна. Залиште кваситься при кімнатній температурі.Редис буде готовий через 2-4 дні. Після того, як він перестане грати, щільно закрийте банку і зберігайте в прохолодному місці. Крок 4: подаємо квашений редис.

Квашений редис подавайте в якості закуски.Приємного апетиту!



Категория: Новости