Гарбузовий пиріг зі сливами


Опубликованно 04.11.2018 17:13

Гарбузовий пиріг зі сливами

Приготування: Крок 1: топимо масло.

Розтопіть вершкове масло на повільному вогні. Одночасно з цим додайте в масло цукор і гарбузове пюре. Як слід перемішайте, зніміть з вогню, як тільки масло повністю розчиниться, і поставте остуджуватися до кімнатної температури. Крок 2: готуємо тісто.

Відокремте жовтки від білків. Білки збийте з дрібкою солі до пишної піни.

Яєчні жовтки додайте до остившему маслу з гарбузовим пюре і добре змішайте. Додайте просіяне з розпушувачем борошно і змішуйте міксером протягом декількох хвилин.

У самому кінці додайте збиті білки і заважайте вже лопаткою, щоб не порушити текстуру. Крок 3: запікаємо гарбузовий пиріг зі сливами.

Викладіть на дно форми пергамент для випічки і вилийте зверху тісто.Сливи промити, розрізати на 4-6 частин і викладіть зверху красиво.Випікайте пиріг протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність перевіряйте зубочисткою, протикаючи тісто там, де немає злив. Крок 4: подаємо гарбузовий пиріг зі сливами.

Після випікання гарбузовий пиріг зі сливами слід викласти на решітку і остудити. Потім нарізати на порційні шматочки і подавати до чаю.Приємного апетиту!



Категория: Новости