Торт "Далматинець"


Опубликованно 05.11.2018 14:10

Торт

Приготування:

Крок 1.

Яйця потрібно збити з цукром і ванільним цукром. Додати соняшникову олію і знову добре перемішати. Додати борошно, розпушувач і за допомогою міксера збити не густе тісто. Відкласти із загальної маси тіста, 4-5 ложок і змішати їх з какао. Крок 2.

У застелений фольгою деко (у мене форма 24 см), викладаємо 3,5 ложки тіста і вирівнюємо по всій поверхні. За допомогою чайної ложки викладаємо краплями коричневе тісто. Відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 9-10 хвилин. Виймаємо з форми корж разом з фольгою і залишаємо, щоб охолов. В цей час точно так само готуємо другий, третій, четвертий корж. Як тільки відправили другий корж в духовку, з першого знімаємо фольгу. Готові коржі залишаємо до повного охолодження. Крок 3.

Готуємо звичайний сметанний крем зі сметани, цукру і згущувача для вершків. Збиваємо все міксером в густу масу. Якщо вам здається рідкуватим крем, поставити його в холодильник на пів годинки. Кожен корж змащуємо кремом рясно. Приблизно 7 ложок крему на один корж. Викладаємо їх в стопку, не придавлюючи. Залишилися кремом змащуємо краю. Крок 4.

Зверху посипаємо тертим шоколадом. За допомогою кокосової стружки, робимо плями. Відправляємо готовий тортик в холодильник на 7-8 годин. На другий день розрізаємо і смачно угощаемся.Приємного апетиту.



Категория: Новости