М'ясо по-французьки


Опубликованно 06.11.2018 19:20

М'ясо по-французьки

Приготування:

М'ясо відбити і нарізати на невеликі шматочки. Додати сіль, перець, орегано і залишити маринуватися на 30 хвилин. Цибулю нарізати дуже тонкими півкільцями і посолити 1/3 ч. л., обім'яти цибулю рукою протягом 30 секунд. Картоплю нарізати невеликими тонкими шматочками, залити холодною водою і додати 1 ст. л. солі, картопля просолится і не потемніє. Перед формуванням страви, воду злити і картоплю обсушити рушником. Сир натерти на крупній тертці, додати сметану, майонез і добре перемішати. Деко для запікання змастити олією, покласти кулінарне кільце і рівномірно викласти шар картоплі. На картоплю викласти шар м'яса. На м'ясо викласти шар цибулі. На цибулю викласти 2 ст. л. сирної маси і акуратно розрівняти по всій поверхні, кулінарне кільце акуратно зняти. Таким чином сформувати на деку всі порції. В рецепті використовується кулінарне кільце діаметром 12 см, висотою 5 см, таким чином вийшло 6 порцій. Розігріти духовку до 180°С і випікати 20 хвилин, потім вогонь зменшити до 170°С і випікати ще 15 хвилин. Вийняти м'ясо по-французьки з духовки, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і подавати до столу. Приємного апетиту!



Категория: Новости