Салат "Курка під шубою"


Опубликованно 07.11.2018 14:12

Салат

Приготування: Крок 1: збираємо салат.

Варене куряче філе наріжте кубиками і викладіть на дно тарілки, в якій будете готувати салат. Змастіть курку майонезом.

Розімніть картоплю виделкою і покладіть його зверху курки. Посоліть і промажте майонезом.

На картоплю покладіть дрібно нарізану цибулю і терту варену моркву. Посоліть, змастіть майонезом.

Покладіть зверху терту варену буряк. Посоліть, промажте майонезом.У варених яєць відокремте білки від жовтків і натріть. Посипте красивими смужками, чергуючи тертий білок і жовток. Посоліть. Прикрасьте дрібно нарубаною зеленню. Крок 2: подаємо салат.

Залиште салат на пів години в холодильнику, щоб він просочився, а після можна подавати.Виходить дуже смачний і красивий салат, прямо на святковий стіл.Приємного апетиту!



Категория: Новости