Суп з баранини по-сербськи


Опубликованно 07.11.2018 14:12

Суп з баранини по-сербськи

Приготування:

Нарубану баранячу лопатку розділити на шматки, викласти на дно великої каструлі. Залити водою і довести до кипіння. Зняти шум, додати лавровий лист і запашний перець. Варити 90 хвилин. Потім вийняти м'ясо, лавровий лист, запашний перець. М'ясо зняти з кістки, нарізати на шматки і повернути в каструлю. Додати в каструлю нарізані моркву, коріння петрушки, стебла селери, нарізаний часник. Варити 20-25 хвилин. У сотейнику нагріти рослинне масло. Додати нарізані цибулю і болгарський перець. Обсмажувати до прозорості цибулі. Додати 2 столові ложки борошна, перемішати і трохи обсмажити. Постійно помішуючи додати трохи рідини з супу. Додати паприку, сіль, перець і ретельно перемішати. Вилити вміст сковороди в каструлю, перемішати і варити близько 10 хвилин. Відокремити 2 яєчних жовтки і добре збити. Постійно помішуючи, додати сметану. Потім постійно помішуючи додати трохи рідини з супу. Коли суп перестане кипіти вилити вміст миски в каструлю і перемішати. накрити кришкою і дати постояти без нагрівання 10 хвилин.



Категория: Новости