Спритний обід або вечерю! Родина буде в захваті!
Опубликованно 13.11.2018 00:00
Приготування:
1. 400 гр. свинини (яловичини), порізаної на маленькі шматочки, обсмажимо на сковороді до випаровування рідини, потім додамо 3-4 ст. л. рослинного масла, 60 гр. вершкового і 1/3 ч. л. сухого часнику. Засипаємо крупу булгур і на середньому або трохи нижче середнього вогні обсмажуємо, постійно помішуючи, кілька хвилин. При обсмажуванні ви почуєте дуже приємний горіховий аромат, переплетающийся з легкими часниковими нотками.
Булгур можна замінити будь-якою іншою крупою, але саме з ним страва дуже ароматне і смачне!
2. Додамо 3 ст. л. кетчупу або 1 ст. л. томатної пасти, посолити і поперчити за смаком. Заллємо водою 800-850 мл. Перемішаємо і під закритою кришкою, періодично помішуючи, доводимо страву до готовності.
3. Я вам показала спрощений варіант такої вечері, його можна урізноманітнити беконом, обсмаженою цибулею з морквою, грибами, гілочкою гвоздики або іншими спеціями за смаком. Дуже смачно і ароматно. Ваша родина обов'язково оцінить!
Категория: Новости