Сирні пончики, які виходять завжди!


Опубликованно 14.11.2018 23:00

Сирні пончики, які виходять завжди!

Приготування:

1. Отже, в миску додаємо сир, додаємо яйця, цукор, розтоплене масло, щіпку солі, добре розтираємо товкачиком. 2. Просіваємо борошно з розпушувачем тіста, і содою. Вимішуємо тісто, щоб не липло до рук. 3. Тісто розділяємо на частини і розкачуємо товщиною приблизно 1.5 – 2 див. 4. Вирізати кружечки склянкою в діаметрі 7 см, і в кожному кружечку видавлюємо середину за допомогою насадки від кондитерського мішка. 5. Викладаємо пончики в добре розігріту сковороду з рослинним маслом і смажимо з кожного боку за 1.5 – 2 хвилини. 6. Викладаємо сирні пончики на паперовий рушник, що б прибрати зайве масло, а потім присипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!



Категория: Новости