Свинина з болгарським перцем в духовці


Опубликованно 18.11.2018 08:50

Свинина з болгарським перцем в духовці

Приготування: Крок 1: готуємо овочі.

Вичистіть та промийте перець, а потім наріжте його вздовж на вісім частин, приблизно. Цибуля накришить півкільцями. Крок 2: подготалвиваем свинину.

Свинячу вирізку промийте, обсушіть паперовим рушником і зробіть в шматку надрізи через кожні 1-1,5 сантиметра, приблизно. Ріжте глибоко, але не дорізайте м'ясо до кінця.Змастіть м'ясо маслом і натріть спеціями та сіллю, в тому числі і всередині надрізів обов'язково.

Розкладіть шматочки перцю і цибулі всередину надрізів.

Зв'яжіть свинину шпагатом, щоб овочі щільно містилися всередині. Крок 3: запікаємо свинину з болгарським перцем в духовці.

Запакуйте свинину з перцем в рукав, поставте на деко і відправте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Якщо хочете рум'яну скоринку, то за 7-10 хвилин до кінця приготування розкрийте рукав. Крок 4: подаємо свинину з болгарським перцем.

Після запікання вийміть свинину з духовки і дайте м'ясу охолонути протягом 10-15 хвилин, а потім подавайте до столу, нарізавши на ароматні і м'які шматочки.Приємного апетиту!



Категория: Новости