Ідеальне тісто для пельменів і вареників. Заварне тісто без яєць


Опубликованно 18.11.2018 08:50

Ідеальне тісто для пельменів і вареників. Заварне тісто без яєць

Приготування:

1) Беремо 500 гр. просіяного борошна, додаємо 1/2 ч. л. солі. Поступово вливаємо 300 мл кип'яченої гарячої води і перемішуємо ложкою. Додаємо 3 ст. л. рослинного масла без запаху. Злегка перемішуємо і даємо тісту трохи охолонути. 2) Замішуємо тісто на столі до однорідного стану, це займе приблизно 5-7 хвилин. Кладемо тісто в пакетик або харчову плівку і залишаємо на 20-30 хвилин при кімнатній температурі. За цей час всі компоненти зв'яжуться між собою, розвинеться клейковина і тісто стане пружним, еластичним, а при розкачування знадобиться мінімум борошна. 3) Після закінчення часу-тісто готове до роботи. З нього можна готувати пельмені, вареники, манти, і інші подібні вироби! Тісто дуже приємне в роботі, ніжне і смачне! Готуйте із задоволенням!



Категория: Новости