Тріска, запечена з солодким перцем
Опубликованно 22.11.2018 08:30
Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.
Цибулю і часник наріжте дрібними кубиками, перець очистіть від насіння і накришити короткою соломкою. Крок 2: запікаємо тріску з солодким перцем.
Вимийте і висушіть філе тріски і обсушити паперовими рушниками. Розділіть філе на 4 частини.Викладіть кожне на свій шматочок фольги, приправте перцем і сіллю. Викладіть зверху шматочки цибулі та часнику.
Викладіть шматочки болгарського перцю.
Зверху гілочку петрушки і знову посоліть і поперчіть. Щільно загорніть фольгу, запечатавши кожен шматочок філе окремо.Надішліть все на деко в розігріту до 180 градусів на 30 хвилин, приблизно. Після розгорніть фольгу, злийте утворився бульйон і запікайте рибу ще 5 хвилин. Крок 3: подаємо тріску, запечену з солодким перцем.
Запечену з солодким перцем тріску подавайте гарячою, а як гарнір підійде рис або вершкове картопляне пюре.Приємного апетиту!
Категория: Новости