Шакшука. Смачний сніданок
Опубликованно 23.11.2018 08:40
Приготування:
Крок 1.
Цибулю і солодкий перець нарізати тонкою соломкою. Часник нарізати дрібними кубиками, червоний перець чилі тонкими кільцями. Крок 2.
На розігріту сковороду налити олію, обсмажити протягом 30 сек. часник і перець чилі. Крок 3.
Додати нарізані цибулю, помідори, болгарський перець і смажити 2 хвилини. Крок 4.
Додати протерту м'якоть томатів і перемішати, тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин. Крок 5.
Додати всі спеції і перемішати. Крок 6.
Столовою ложкою розсунути тушковані овочі і влити куряче яйце, таким чином влити решту яєць. Крок 7.
Продовжувати смажити на невеликому вогні приблизно 4 хвилини. Яєчний білок повинен приготуватися і побіліти, а жовток повинен залишитися рідким.Шакшука готова. Крок 8.
Перед подачею шакшуку посипати дрібно нарізаною петрушкою. Подавати на сковороді.
Категория: Новости