Салат з буряка з часником, горіхами і сиром на Новий Рік
Опубликованно 24.11.2018 01:50
Приготування:
Буряк моєму, заварачиваем у фольгу і відправляємо в духовку на 45 хвилин при 200С (можливо знадобиться більше часу, залежить від розміру і сорту буряка)
Буряк очищаємо від шкірки і нарізаємо пластиками по 2-3 мм. завтовшки.
Змішуємо олію, мед, лимонний сік, часник сушений, сіль, перець. Кожен пластик буряків мачає в заправку і викладаємо на тарілку.
Сирний сир змішуємо із зеленню і сушеним часником і викладаємо на буряки.
Кедрові горішки підрум'янюємо на сковороді і посипаємо зверху наш салатик.
Завершальним моментом посипаємо зеленню і подаємо наш дуже смачний салат до столу) Приємного апетиту!)
Категория: Новости